≫ 

A Zvezdi nije valjao: Ohi pogodio i za reprezentaciju, ušao sa klupe i za 11 minuta "sredio" Irce

Napadač Brondbija nastavio golgetersku seriju

  • 13
ohi omoižuanfo Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Norveške i Republike Irske odigrali su vrlo zanimljiv prijateljski meč u Dablinu, a junak meča i čovek odluke bio je doskorašnji napadač Zvezde Ohi Omoižuanfo - strelac pobedonosnog pogotka u 86. minutu za trijumf Skandinavaca od 2:1.

Ohi je meč počeo sa klupe, tamo je i proveo najveći deo vremena, a priliku je dobio u 74. minutu, i vrlo brzo pokazao je koliko ume da bude ubitačan u kaznenom prostoru rivala.

Momak koji je letos iz Zvezde prešao u Brondbi našao se u pravo vreme na pravom mestu, bio je miran i precizan na šutu, uspeo je da uputi savršeno precizan udarac i da u gužvi matira Irce.

Zvezdi nije valjao, jer Zvezda kako kaže njen direktor  Terzić ima boljeg napadača u liku Koluibalija, ali Norvežanin kao da se trudi da iz meča u meč demantuje takve procene iz Ljutice Bogdana.

I za sada mu sasvim dobro ide, evo i u reprezentaciji, dok i na klupskom planu ima zavidan golgeterski bilans od odlaska sa Marakane.

Video: Trening reprezentacije Srbije dan uoči duela sa Bahreinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    18. novembar 2022 | 08:28

    Nije valjao Tezicu a ne Zvezdi....

  • Lepi

    18. novembar 2022 | 08:17

    Pitajte Terzu,on kaze da ga Deki nije hteo, a Deki je pricao da su mu iz kluba rekli da on ide.Sramno i smesno.Ohi oteran a dosao Kulibali za koga je rekao da je potpuno nespreman.

  • Milan

    18. novembar 2022 | 07:45

    Nije valjao Stankovicu indijancu i ekipi neznalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA