3,2,1… POČINJE MUNDIJAL! Iskoristi NAJVEĆE KVOTE u Meridianu i osvoji VREDNE NAGRADE

Čekanju je kraj - sutra počinje Svetsko prvenstvo

  • 5
Meridian Foto: Meridian

Odbrojavanju je konačno došao kraj! Svetsko prvenstvo startuje, što znači da nas narednih mesec dana čeka pravi fudbalski spektakl.

Kao što je svima već poznato, samo najbolje svetske reprezentacije našle su se u Kataru, a na radost svih nas, među njima je i Srbija! Euforija je velika, te se iskreno svi nadamo da će nas "Orlovi" obradovati što boljim plasmanom.

U Kataru se nalaze brojne fudbalske zvezde i definitivno najbolji igrači današnjice, koji će dati sve od sebe da nam prikažu fudbalsko umeće - sjajne golove, brze driblinge, maestralne poteze i na kraju prirede veličanstvene pobede.

Već u nedelju očekuje nas svečana ceremonija otvaranja, kao i utakmica Ekvadora i domaćina Katara, a nakon toga - sledi ono najbolje. Utakmice najboljih svetskih selekcija.

Za potpuni užitak u ovom planetarnom događaju, pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi SPECIJAL ZA MUNDIJAL sa više od 5.000 opcija za igru, a pored toga i priliku da osvojite vredne robne i novčane nagrade!

I zato, krenimo redom. U novu fudbalsku avanturu uđite potpuno spremni: registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas ova kladionica časti sa 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Dakle, sve što je potrebno jeste da se registrujete i onda ste spremni za nove kladioničarske iazove. Već naredni klik vodi vas na specijal za Svetsko prvenstvo, a tamo vas čekaju najveće kvote!

Za sada ćemo se pozabaviti ponudom za novog svetskog šampiona, a preostale igre možete pronaći na sajtu Meridian kladionice.

Kvote za osvajače Svetskog prvenstva:

Brazil - kvota 5.00

Francuska - kvota 7.00

Argentina - kvota 6.50

Engleska - kvota 8.50

Španija - kvota 9.00

Srbija - kvota 130

Ono što je takođe zanimljivo jeste što vas upravo ovakav tiket može dovesti do fantastičnih nagrada, a neke od njih su iPhone, iPad, Mac, apple watch i tako dalje… Kako? Tako što ćete pogoditi najveću kvotu, a tiket čak i ne mora biti dobitan. Sve detalje saznajte OVDE i ne zaboravite - Mundijal se prati u Meridianu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kastro

    19. novembar 2022 | 17:05

    Uz malo srece i znanja lagano moze da se uzme kes preko ovih igara iz meridianovog specijala

  • Somi

    19. novembar 2022 | 13:29

    Cim je izasao Meridianov specijal odigrao sam svasta! Sad spreman cekam da pocne prvenstvo.

  • NiduaNi

    19. novembar 2022 | 12:51

    Nema jaceg specijala od meridianovog to je sigurno.Odigrano ,sad samo da se gleda,navija i igra lajv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA