≫ 

Šokantna tvrdnja Duleta Savića: "Duško Radović je navijao za Zvezdu, evo zašto je postao Patrizanovac"

Legenda Crvene zvezde je na izložbi o Rajku Mitiću govorio i o čuvenom pesniku

  • 68
Dušan Savić Printskrin: Youtube / Zvezda TV

Fudbalski klub Crvena zvezda je povodom 100 godina od rođenja prve Zvezdine zvezde i čoveka po kome je nazvan stadion ovog kluba, Rajku Mitiću, priredio izložbu u njegovu čast u prostorijama kluba.

Tokom svečane ceremonije, na kojoj su prisustvovali zvaničnici kluba, kao i veterani Crvene zvezde koji su govorili o nekim prošlim periodima u crveno-belom klubu. Jedan od govornika je bio i Dušan Savić, proslavljeni centarfor kluba iz Ljutice Bogdana.

Dušan Savić je tokom izlaganja imao i zanimljivu izjavu, gde je istakao da je Duško Radović u početku bio navijač Zvezde, ali da je potom počeo da navija za Partizan.

- Duško Radović, veliko ime srpske kulture je bio prijatelj sa Rajkom Mitić još iz mladih dana, kad su živeli u Košutnjaku. Navijao je za Rajka Mitića pre rata, a posle rata ponovo za Rajka Mitića i za Zvezdu sve do kraja karijere Mitića u dresu Crvene zvezde, kada je prestao da navija za nas i počeo da navija za komšije. Ima jedna anegdota gde je majka Matije Bećkovića rekla za Duška Radovića, kako tako pametan čovek može da navija za Partizan. Ali on je navijao za Zvezdu sve dok je Rajko igrao, posle toga je rekao da ne može da navija jer više Rajka Mitića nema - rekao je Dule Savić.

Video: Dule Savić čestitao pobedu nad fašizmom u majici sa podrškom Rusima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabovski

    18. novembar 2022 | 19:45

    Zbog ovakvih izgubljenih duša i njemu sličnim moral je na tako niskom nivou da je to strašno. Koliko moraš da budeš moralna nula od čoveka da ovako nešto odvališ. Ali dobro bolest ne bira gde udara!!!

  • nibrS

    18. novembar 2022 | 19:09

    Ma i Isus Hrist je bio zvezdaš, tako će tvoj sin da priča...

  • lux

    18. novembar 2022 | 19:32

    Nikada Dusko nije navijao i nije zelio da gleda udbase nastale u tirani..to zna svaki srbin..niko posten ne moze navijati za te laznjake..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA