Video Dušana Tadića, pa ga iskopirao: Pogledajte evrogol potencijalnog Orla protiv Italijana

Golčina!

  • 2
Lazar Samardžić Printskrin: Twitter / SerbFootyScout

Srbija ie dalje vodi bitku oko Lazara Samardžića i oko njegovog pristanka da zaigra za naš nacionalni tim. Dok se odluka čeka, Lazar je upisao još jedan nastup za omladinsku selekciju Nemačke i postigao je sjajan gol u pobedi protiv Italije - 4:2.

Lazar Samardžić je praktično najednom stigao na veliku scenu, svojim igrama u Udinezeu je privukao pažnju javnosti, kako italijanske, tako i svetske jer polaka izrasta u pravog vođu na terenu.

To je bio pokazatelj i da Srbija treba da krene u "bitku" s Nemcima oko njegove odluke za igre u nacionalnom timu, ali je Lazar iskoristio priliku da pokaže i koliko zapravo može.

Protiv Italijana je Lazar u 52. minutu meča namestio loptu kod jednog slobodnog udarca, uhvatio kratki zalet i potom poslao izuzetno snažan i precizan udarac, čime je opet pokazao koliko dobar udarac ima.

Ovaj pogodak je dosta podsetio i na Dušana Tadića i njegov protiv Bahreina, koji je došao sa sličnog mesta.

Video: Piksi odgovorio na izjavu Lazara Samardžića da još nije odlučio za koga će igrati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justice for targeted individuals

    19. novembar 2022 | 20:42

    rambo je mogao da igra za brazil pa nije jer voli Srbiju a ko je ovaj bre? igraj ti za koga god hoćeš. nama trebaju igrači koji imaju dušu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA