Srpski fudbaler koji nastupa za Farska Ostrva golom doneo remi svom timu u meču protiv tzv. Kosova

Stefan Radosavljević bio je strelac u prijateljskom susretu dve ekipe

  • 1

Fudbaleri Farskih Ostrva danas su odigrali prijateljski susret sa tzv. Kosovom, gde mogu da zahvale igraču iz naše zemlje za "izbegavanje" neprijatnog poraza na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini - 1:1 (0:0).

Naime, posle gola Bislimija kojim je naša južna srpska pokrajina stigla do prednosti u 64. minutu usledio je hladan tuš, pošto su Farani šokirali i na kraju postavili konačan rezultat.

Strelac gola bio je Stefan Radosavljević u 77. minutu. Ovaj momak nastupa za Farska Ostrva, iako je rođen u Beogradu, pošto je u ranoj mladosti otputovao na ovo daleko mesto, gde je prošao mlađe selekcije u klubovima iz Toršavna.

Trenutno je član HB Toršavna, koji je nama dobro poznat kao protivnik srpskih klubova iz evrokvalifikacija. Prethodno je igrao u gradskom rivalu, timu B36 iz Toršavna, kao i TV Tverejriju i TB Rejnu.

Visok je 181 centimetar, rođen je 8. septembra 2000. godine, a igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Njegov gol protiv tzv. Kosova, koji je doneo remi Faranima, možete pogledati u snimku na početku vesti.

Video: Sportcast Telegraf #SO1: Pa dobro, sigurno: Fuca, katar i još ponešto - gost Marko Đurovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA