≫ 

Bomba na pomolu? Ronaldo oblači dres bivšeg kluba?

Iskusni Portugalac bi mogao da obuče dres nekadašnjeg kluba

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo želi da po završetku Svetskog prvenstva nastavi karijeru u madridskom Realu, prenosi španski list "Sport".

Ronaldo se trenutno sa selekcijom Portugalije nalazi na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Portugalski fudbaler je uoči Svetskog prvenstva dao veliki intervju britanskom novinaru Pirsu Morganu u kojem je kritikovao čelnike Mančester junajteda, menadžera Erika ten Haga i saigrače.

Britanski mediji tvrde da rukovodstvo "crvenih đavola" sa advokatima radi na raskidu saradnje sa Ronaldom, koji ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do kraja sezone.

Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

"Sport" navodi da su Ronaldovi advokati poslali ponudu Realu za koji je portugalski fudbaler igrao devet godina.

Ronaldo bi u madridskom klubu trebalo da ostane samo do kraja sezone kao zamena za Francuza Karima Benzemu, koji zbog povrede propušta Mundijal u Kataru.

Španski mediji podsećaju da Mančester junajted do kraja ugovora mora Portugalcu da isplati 16 miliona funti, a Ronaldov menadžer Žorž Mendeš traži način kako da sve strane budu zadovoljne.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA