≫ 

Moćna poruka navijača Zenita sa meča protiv Crvene zvezde: "Živele Rusija i Srbija"

Sjajna atmosfera na utakmici Zenita i Crvene zvezde u Sankt Peterburgu

  • 2
Koreografija navijača Zenita Prinscreen: Youtube/Zvezda TV

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova igraju protiv Zenita u Sankt Peterburgu u okviru prijateljske utakmice, a atmosfera na tribinama je sjajna.

Crveno-beli gostuju ruskoj ekipi u sklopu dugogodišnje saradnje ova dva kluba, a sjajna atmosfera na tribinama stadiona u Sankt Peterburgu je još jedna potvrda prijateljstva klubova, ali i srpskog i ruskog naroda.

Navijači Zenita su pred početak meča napravili toplu dobrodošlicu crveno-belima, uz ogromnu parolu - Živele Rusija i Srbija - koja je stajala na tribini gde su smeštene najvatrenije pristalice ruskog kluba, što možete videti i na slikama u nastavku teksta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    22. novembar 2022 | 19:42

    Kako nas Rusi kuraze a nikakve pomoci ni od njih ni od Kineza. Svako gleda svoje otmu sta mogu I tapsu po ramenima. Nikakva korist ni od Rusa nit od Kineza a od ovog naseg nadrljali smo sta nam je sve napakovao I prodao celu drzavu da ce nas rasparcati ko hijene Gnua.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA