≫ 

Kakav rastanak Ronalda sa Premijer ligom: Posle otkaza u Junajtedu dobio dve utakmice suspenzije

Portugalac je sankcionisan zbog toga što je na meču sa Eveetonom

  • 4
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Sada već bivši fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo neće moći da igra naredna dva meča u Premijer ligi, ako odluči da nastavi karijeru u Engleskoj, pošto ga je liga kaznila sa toliko utakmica zbog ispada na meču sa Evertonom.

Reprezentativac Portugalije je kažnjen zbog toga što je, izlazeći sa terena na Gudisonu u aprilu, nervozno udario u ruku dečaka koji ga je snimao, a ovome je ispao telefon, što je izazvalo priličan bes u javnosti. Protiv Ronalda je tada pokrenut postupak, a danas mu je izrečena suspenzija.

Ronaldo je u utorak zvanično raskinuo saradnju sa Junajtedom posle intervjua u kojem je kritikovao gotovo sve klupske strukture, od čelnika, do trenera, pa ga je klub ekspresno razrešio ugovora, usput i kaznio sa 50.000 funti.

Suspenzija od dve utakmice mu se naravno ne odnosi na mečeve na Mundijalu.

Brzo posle incidenta na utakmici sa Evertonom, Ronaldo je opomenut od strane policije, brzo se i izvinio dečaku kojem je izbio telefon iz ruke.

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA