≫ 

Saznajemo! Evropski velikan krenuo po Stefana Mitrovića, Zvezdu čeka velika "finansijska injekcija"

Ozbiljan novac će doći na Marakanu

  • 31
Stefan Mitrović Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je proteklog leta u svoje redove dovela dosta fudbalera, međuti, očigledno je najbolji posao napravila sa Stefanom Mitrovićem, koji bi već sada na zimu mogao da promeni klub. Kako Telegraf saznaje, Porto je već poslao ponudu za ovog fudbalera!

Portugalski velikan je opasno zagrizao, dogovori teku, a kako se "šuška" oko Marakane, cifra ovog transfera bi mogla da dostigne i nekoliko miliona evra.

Stefanu Mitroviću je vrednost prema prestižnom Transfermarktu procenjena na 2.500.000 evra, dok bi Zvezda mogla da dobije i dvostruko veći iznos. Mitrović je inače ove sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima, postigao je pet golova i podelio tri asistencije.

Takođe, Mitrović je mogao da se nađe i na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je imao otvoren poziv Kanade, međutim, on je odbio ovu reprezentaciju i izrazio je želju da igra za Srbiju za koju je i debitovao u Ligi nacija.

Sve to nije moglo da prođe neopaženo, te je zato i stigla ova ponuda iz Porta.

Video: Mladi Mitrović blista: Donosi Zvezdi prednost protiv Javora, Gobeljić asistent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pamet u glavu !!!

    27. novembar 2022 | 18:27

    Sledece sezone igramo Ligu Sampiona...Da li je realno da sad ode ovako talentovano dete. Razumem u neku ruku da jos uvek klub zivi od transfera,ali da sad ode za te pare,pa to bi bio najgori posao kluba u poslednjih 15-ak godina. Decko je vanserijski talenat,to ce nesumljivo dokazati uskoro svima kad se zaviori musema na Marakani,i tad ce se videti njegova prava vrednost. Nadam se da je ovo dezinformacija,u suprotnom 300 posto necu odgledati nijedan mec Zvezde u Ligi Sampiona...

  • Aleksandar

    27. novembar 2022 | 17:47

    Pa samo ako su ludi za te pare da ga daju

  • oz

    27. novembar 2022 | 17:53

    Jok,prodace Kulibalija….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA