≫ 

A sad malo stvarnog fudbalskog ludila: Sumanuti turski navijač tukao golmana motkom od korner zastavice!

Ludak!

  • 0
turski huligan Foto: twitter/sportbible

Dok su sve oči sveta usmerene ka Kataru i Mundijalu u Turskoj nije ništa manje zanimljivo na fudbalskim terenima gde se, uprkos FIFA pauzi, igraju mečevi drugog ranga takmičenja, i bogami je vruće i žestoko. Tako je bilo u meču između Goctepea i Altaja u kome je došlo do nesvakidašnjeg napada na golmana gostujućeg tima Evrima Ozenka.

Njega je tokom jednog prekida meča napao huligan domaćeg kluba, prišao mu je sa leđa, i zadao mu dva udarca motkom na koju se kači korner zastavica?!

Potpuno neverovatan momenat nasilja i besa ovog sumanutog ludaka snimile su kamere, na snimku koji kruži vidi se čitava situacija i napad izgrednika koji je bez zadrške dva puta po leđima udario čuvara mreže gostiju, za nevericu svih na stadionu.

Brzo su upomoć golmanu priskočili njegovi saigrači, sačuvali ga od huligana, pripomogli su i fudbaleri domaćeg sastava da se situacija smiri, ali meč posle ovakvih scena nije mogao biti nastavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA