≫ 

Bomba iz Italije: Dejan Stanković odvodi Aleksandra Dragovića iz Zvezde

Stanković želi da pojača odbranu

  • 34
Aleksandar Dragović Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da ostane bez štopera Aleksandra Dragovića pošto je sve izvesniji njegov odlazak u italijansku Sampdoriju. 

Naime, kako prenosi Đanluka di Marsio koji je dobro upućen u dešavanja u Seriji A, trenutno devetnaestoplasirani tim prvenstva Italije želi dodatno da se pojača u januarskom prelaznom roku kako bi pobegao sa dna tabele. Sampdorija je do sada sakupila svega 6 bodova i ima skor od jedne pobede, 3 remija i 11 poraza, što je signal da timu Dejana Stankovića treba osveženje. Kada je reč o poslednjoj liniji tima, Di Marsio navodi da bi upravo Aleksandar Dragović trebalo da je pojača, kao i to, da je on prva opcija.

On navodi da je prednost za realizaciju ovog transfera činjenica da je Stanković u Zvezdi već trenirao Dragoviča i da je upoznat sa njegovim sposobnostima. Isti izvor dodaje da je i pozajmica opcija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Gianluca Di Marzio (@gianlucadimarzio)

Kada je reč o osalim pojačanjima, Sport Mediaset navodi da bi francuski fudbaler Jacine Adli trebalo da dođe na pozajmicu u januaru i dodatno pojača sredinu terena.

Video: Dragović pred Trabzon: Daćemo sve od sebe da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. novembar 2022 | 23:50

    To je taj čuveni mister koji se potukao posvađao sa pola ekipe...oterao Ohija...a sad odvodi igrace

  • M

    29. novembar 2022 | 23:45

    Zašto bi sad otišao kad će Zvezda da igra evropu a on da igra za tim koji ima više šanse da igra Seriju B, ali Terza uvek misli drugačije i sve upropasti i ako Dragovića proda onda će dovesti nekog ko nema pojma kako da bude defanzivac.

  • Kure

    29. novembar 2022 | 23:36

    Kakva bre pozajmica?!?!?!?! Pa da nam ga vrate za godinu,on za penziju,zvezda bez zarade od prodaje,a mi budale se nerviramo. . I tako od slucaja do slucaja,od godine do godine ... Ne treba pratiit nas fudbal i sport generalno i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA