Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Španije i Portugalije

Dva promo koeficijenta i danas na meniju

  • 5
Fudbalska reprezentacija Španije Foto: AP/Tanjug

Kompletna pažnja ljubitelja fudbala i sportskog klađenja usmerena je na Svetsko prvenstvo u Kataru. Tako je i u Mozzartu, čiji bukmejkeri su i za utorak spremili velika iznenađenja.

Pred vama su danas specijali, kao i najveće kvote na svetu u dve utakmice osmine finala Mundijala. U pitanju su dvojka na Španiju u odmeravanju snaga sa Marokom, kao i kec na slavlje Portugalije protiv Švajcarske.

MAROKO - ŠPANIJA (UTORAK, 16.00), DVOJKA 1,60

Dugih 36 godina navijači marokanske reprezentacije čekali su da njihov tim dođe do nokaut faze Svetskog prvenstva. Zahvaljujući odličnim partijama u Grupi F Atlaski Lavovi su zauzeli prvo mesto i nemaju poraz u dosadašnja tri meča u Kataru. Marokanci su ostvarili dve pobede nad Belgijom (2:0) i Kanadom (2:1), dok su remizirali bez golova sa Hrvatskom. Rezultat je postignut zahvaljujući pouzdanoj odbrani, je Atlaski Lavovi nisu primili gol na šest od poslednjih sedam susreta. Španija će težiti da se probije kroz neprobojnu fazu osmine finala, odakle se Furija nije probijala dalje od 2010. godine kada je uspela da se domogne jedine krune na Svetskom prvenstvu. Španija je završila kao drugoplasirana u Grupi E, iza Japana, posle slavlja nad Kostarikom 7:0, remija sa Nemačkom 1:1 i poraza od Samuraja 2:1.

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

PORTUGALIJA - ŠVAJCARSKA (UTORAK, 20.00), KEC 2,00

Portugalija je maksimalno ozbiljno shvatila rivale u grupnoj fazi Mundijala, jer joj je jedini cilj bio da završi prva i izbegne Brazil u nokaut rundi. Čak ni poraz u poslednjoj utakmici nije sprečio Selesao da zauzme čelo Grupe H, ali je neuspeh u utakmici sa Južnom Korejom (1:2) ostavio neprijatan utisak. Portugalcu savladali Ganu sa 3:2 i potom Urugvaj 2:0. Što se Švajcarske tiče, ona je zauzela drugo mesto iza Brazila zbog gol-razlike u jednoj od najtežih grupa na turniru, i treći put zaredom je izborila osminu finala. Švajcarci su Mundijal polčeli slavljem nad Kamerunom 1:0, potom su izgubili minimalno od Brazila, a u odlučujućoj utakmici su savladali Srbiju 3:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    6. decembar 2022 | 12:07

    Nemaju spanci sanse protiv maroka😕😕😕😕😕

  • darko

    6. decembar 2022 | 12:05

    Maroko i portugal,siguran prolaz,na prikazanom🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

  • roky

    6. decembar 2022 | 12:51

    Spanija i Swicarska prolaze ko dobar dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA