≫ 

Trenutak koji cepa srce: Mihajlović se pojavio na promociji knjige bivšeg trenera Zvezde i poljubio ga u čelo

Zeman, isprva, nije očekivao da će mu se bivši strateg Bolonje pojaviti iza leđa, a Siniša je nakon toga seo i poljubio iskusnog trenera u čelo

  • 0
Zdenek Zeman Foto: Printscreen/Twitter

U poslednje vreme nismo imali prilike mnogo da čujemo od slavnog srpskog fudbalera i sada trenera Siniše Mihajlovića, ali se popularni Miha pojavio na jednom događaju koji će se prepričavati u Italiji.

Naime, Mihajlović je došao na promociju knjige bivšeg trenera Crvene zvezde, Zdenjeka Zemana, i iznenadio ga dok je govorio o samom delu.

Zeman, isprva, nije očekivao da će mu se bivši strateg Bolonje pojaviti iza leđa, a Siniša je nakon toga seo i poljubio iskusnog trenera u čelo.

Stari prijatelji su nakon toga govorili za prisutne koji su se okupili zbog autobiografije "Lepota je neprocenjiva".

Zeman je u svojoj karijeri vodio više od 10 klubova, počeo je još od mlađih kategorija Palerma, a sa klupe je nadgledao razvoj i Lacija, Napolija, Salernitane, Rome, Kaljarija i mnogih italijanskih klubova, dok je van "čizme" radio u Zvezdi i u Fenerbahčeu, kao i u Luganu.

Video: Istopiće vas snimak Siniše Mihajlovića sa unukom: Deda Miha i baba Arijana uspavali malog naslednika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA