Bivši napadač Partizana ne staje: Obiora Odita ima 39 godina i nastupaće u Srpskoj ligi Zapad!

Odita je karijeru počeo u Udoji junajtedu, a onda se preselio u Srbiju gde je branio boje Partizana i Javora.

  • 0
Obiora Odita Foto: MN Press

Bivši i dobro poznati napadač Partizana Obiora Odita odlučio je da i posle 39 godina nastavi sa fudbalom, te je potpisao ugovor sa FAP-om iz Priboja.

Tako će se Odita takmičiti u Srpskoj ligi Zapad, a postoji verovatnoća da će se klub iz Priboja plasirati i rang više pošto je trenutno treći na tabeli.

- Fudbalska javnost u našoj zemlji najviše ga pamti po nastupima u dresu beogradskog Partizana, za koji odigrao ukupno 68 utakmica i postigao 23 gola. Dobre igre u Javoru preporučile su ga Partizanu, a kasniji fudbalski put ga je vodio u Vesterlo, Tjencin, Taraz. Po povratku u Srbiju branio je boje Voždovca, Mladosti iz Lučana kao i Železničara iz Pančeva. Iskusni nigerijac sa pasošem Srbije biće ogromno pojačanje za naš klub i čast nam je što će biti deo tima koji Fap vraća na stare staze slave, a sigurno i uzor mladim fudbalerima Fapa koji će uz njega mnogo napredovati - stoji u objavi FK FAP.

Odita je karijeru počeo u Udoji junajtedu, a onda se preselio u Srbiju gde je branio boje Partizana i Javora.

U Ivanjicu se nakon toga vraćao u dva navrata, igrao sa Vesterlo i Al Ain, a nakon Tijanžina i Taraza se ponovo vraća u našu zemlju i od 2014. godine do sada oblači dres Voždovca, Mladosti iz Lučana, još jednom Javora i na kraju Železničara iz Pančeva za koje je odigrao četiri meča u ovoj godini.

Video: Pitali smo Šaćirija zašto provocira srpske navijače: Smejao se i odgovorio, nismo mu ostali dužni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA