≫ 

Saša Ilić za Telegraf o tragediji Ješića: "Sudbina ga nije milovala"

Nedavno smo se čuli, ispričali, trebalo je da se vidimo, ali se dogodio ovaj užas...

  • 0
Saša Ilić Foto: Marko Jovanović

Tokom igračke karijere u Partizanu, Saša Ilić je imao priliku sa sarađuje sa Miodragom Ješićem i to u sezoni 1999/2000. kada su crno-beli imali jednu od najtalentovanijih generacija. Iz tog perioda, kaže za Telegraf, ima samo najlepše uspomene, a sa Ješićem je ostao u dobrim odnosima I kada su im se putevi razišli, pa ga je smrt bivšeg asa kluba iz Humske ražalostila.

- Ne znam ni šta da kažem u ovom trenutku, sem da je Ješina smrt velika tragedija, nenadoknadiv gubitak za Partizan, čija je legenda, srpski fudbal, jer je svojevremeno branio boje reprezentacije velike Jugoslavije kada nije bilo nimalo lako ući u to odabrano društvo, pre svega je gubitak na ljudskom planu pošto se radilo o izuzetnom čoveku, poštenom i iskrenom. Nažalost, za života je i sam doživeo veliku muku, stradala mu je kćerka i ne mogu ni da zamislim kako se borio s tim, a eto sudbina je i njega odevla istim putem, nije ga nimalo poštedela. Nedavno smo se čuli, ispričali, trebalo je i da se vidimo, jer je radio u bugarskoj tamošnji fudbal poznaje u prste, ali je došlo do nekakve promene plana sa treninzima, pa smo pomerili... I dogodi se ovo što nas sve čini tužnima. Otišao je, prerano, veliki čovek, legenda Partizana – kaže Saša Ilić za Telegraf.

Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener FK Partizan, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak.

Video: In memoriam: Miodrag Ješić 1958 - 2022

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA