≫ 

Kralj i Vazura o odlasku Ješića: "Ostavio je neizbrisiv trag, ime će mu se izgovarati sa velikim poštovanjem"

U Humskoj utučeni zbog tragedije bivšeg igrača i trenera

  • 1
Miodrag Ješić

Foto: MN Press/N.Paraušić

Aktuelni čelnici Partizana, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Kralj, izrazili su žalost zbog prerane smrti bivšeg asa crno-belih Miograda Ješića, koji je tragično izgubio život u saobračajnoj nesreći. Kralj je imao priliku sa sarađuje sa Ješićem i kaže da je u mislima sačuvao lepe uspomene na taj period u karijeri, navodeći da se radilo o izuzetnom čoveku i profesionalcu.

- Videli smo, nažalost, tragičnu vest u medijima i jedino što mogu da kažem je da smo svi u klubu u šoku. Imao sam priliku da sarađujem sa Ješom kao igrač, doduše u manjoj meri, jer sam tada bio mlad, tek sam stigao u Partizan, pa sam slat na pozajmice, a on je bio pri kraju igračke karijere. Kasnije smo se ponovo sreli kao trener i iskusan golman i imam samo lepe uspomene na taj period. Bio je izuzetan profesionalac, znao je šta znači Partizan, znao je da prenese tu ljubav i obavezu prema klubu, bio je uvek pozitivan, iako i sami znate kakva ga je sudbina zadesila, ostao je bez kćerke... Tragedija, baš tragedija, za Partizan, srpski fudbal, za sve koji su ga poznavali – kaže Ivica Kralj za Telegraf.

Generalni direktor Miloš Vazura takođe je biranim rečima govorio o Ješiću.

- Nisam, nažalost, imao priliku da sarađujem sa Ješićem, ali sam o njemu čuo samo lepe reči od ljudi koji su ga poznavali i sarađivali sa njim, o tome koliko je voleo Partizan, koliko je bio odan i posvećen klubu i kao igrač i kao trener. Život ga nije milovao, ostao je bez kćerke, ne smem ni da pomislim kako mu je bilo i kako se borio sa tim, a i sam je nažalost doživeo sličnu, tragičnu sudbinu. U svakom slučaju, siguran sam da ga svi oni koji vole Partizan nikada neće zaboraviti i da će njegovo ime uvek izgovarati sa puno poštovanja, jer je ostavio neizbrisiv trag i zaslužio sve lepe reči, a porodici izražavam najdublje saučešće – ističe Miloš Vazura.

Video: Po naređenju trenera Gordana Petrića: Na Teleoptiku se pravi veštačko brdo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK I NAVIJACI

    8. decembar 2022 | 23:24

    Da JESIC LJUDINA OSTAVIO JE VELIKI TRAG A TI VAZURO I VUCELICU UNISTILI STE PARTIZAN. CRNO BELIVUKOVI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA