≫ 

"Dragi prijatelju, čuvaj mi mesto u timu na onom svetu": Zdravko Mamić se emotivno oprostio od Miodraga Ješića

Kakve reči bivšeg predsednika Dinamo Zagreba

  • 4
Zdravko mamić Printskrin: Youtube/Podcast Inkubator

Srpski, ali i balkanski fudbal su pretrpeli veliki gubitak kada je u nesreći nastradao Miodrag Ješić. Legendarni fudbaler i trener Partizana je život izgubio kada je njegov automobil podleteo pod kamion.

U prilog tome koliko je velik bio Midorag Ješić govori i činjenica da su se od njega oprostili i Partizan i Crvena zvezda, dok je isto uradio i Zdravko Mamić, bivši predsednik Dinama iz Zagreba.

Mamić je ostavio emotivnu poruku putem Fejsbuk naloga.

- Pismo mom prijatelju i bratu Miodragu Ješiću. Ne mogu se setiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, zaledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, neverica i tupost mog uma i tela nije mi dozvolila da izustim i reč. Poštovali smo jedan drugog, voleli se, pevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom.

- Zadnji put si me zvao pre nekoliko meseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovjek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajaćeš. Doviđenja moj brate i čuvaj mi mesto u svom timu koju ćeš ti voditi. Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo! Doviđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA