Partizan od sledeće nedelje u stroju: Kvartet iz škole počinje pripreme sa prvim timom

Dvojica igrača iz omladinske selekcije i još toliko iz filijale Teleoptika dobiće priliku da se tokom zime nametnu treneru Gordanu Petriću

  • 2
Đorđe Petrović, FK Partizan Printskrin: Youtube / Mrky Highlights

Naredne sedmice deo fudbalera Partizana počinje sa zimskim pripremama za prolećni deo sezone (stranci dolaze posle katoličkog Božića), a sastav koji predvodi trener Gordan Petrić biće podmlađen za četiri nova imena iz omladinske škole, ali i filijale crno-belih Teleoptika. Radi se o mladim igračima koji su protekle jeseni skrenuli pažnju na sebe i dobiće priliku da rade i pokušaju da se nametnu u najjačoj selekciji kluba iz Humske.

Što se tiče omladinske selekcije, koju sa klupe predvodi Nenad Stojaković, priliku će dobiti krilni napadač Janko Jevremović, koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom i trenutno važi za jednog od najtalentovanijih izdanaka akadamije crno-belih.

Poziv je dobio i kapiten pomenute selekcije – Mateja Stjepanović, koji igra na poziciji defanzivnog veznog, iako je po vokaciji zapravo štoper i selektiran je isprva kao odbrambeni igrač, ali je kasnije prekomandovan nekoliko metara unapred, u vezni red.

Kada je u pitanju filijala Teleoptik, koju predvodi trener Igor Duljaj, šansu da se bore za svoje mesto pod suncem takođe će dobiti dva fudbalera, koji su se istakli minule jeseni, Radi se o centralnom defanzivcu Luki Subotiću, koji je već imao priliku da trenira i odradi pripreme sa prvim timom i kod kod Aleksandra Stanojevića. Minule jeseni je stasavao igrački u tandemu sa iskusnim Bojanom Ostojićem, pokazao napredak, pa će dobiti priliku da se nametne.

Isto važi i za ofanzivnog vezistu Đorđa Petrovića (19), kome su minula jesen i rad sa Duljajem doneli veliki napredak u igri, samim tim i priliku da počne pripreme sa prvim timom naredne sedmice. Petrović je prošao kompletnu školu Partizana i crno-beli veruju, da bi uz pravilan rad i razvoj, mogao da bude prvo alternativa, a kasnije možda i naslednik Bibarsa Natha.

Uz pomenute igrače biće naravno i momci koju su već deo prvog tima i takođe će početi pripreme – Samed Baždar, Nemanja Jović, Mihajlo Ilić, Mihajlo Petković i Vanja Vlahović.

Video: Po naređenju trenera Gordana Petrića: Na Teleoptiku se pravi veštačko brdo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 033

    12. decembar 2022 | 17:50

    Nova rasprodaja!!!

  • Sale

    12. decembar 2022 | 15:44

    I nikad ništa sa decom nećete osvojiti možda četvrti vama titula sa vakvom ekipom i nije bitna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA