Ovo je Jovan Milošević: Biser srpskog fudbala oko čijeg potpisa se otimaju Zvezda i Štutgart

Pred njim je svetla fudbalska budućnost

  • 11
Jovan Milošević Foto: MNPress

Srpski fudbal ima svetlu budućnost. Potvrda toga jeste i supertalentovani Jovan Milošević, fudbaler Vojvodine, oko čijeg potpisa se otimaju Štutgart i Crvena zvezda.

Milošević je rođen 31. jula 2005. godine, a već je svojim fenomenalnim nastupima skrenuo pažnju fudbalskoj javnosti. Rođeni Čačanin je nastupao u omladinskoj školi novosadske Vojvodine, a ove sezone upisao je minute i za prvi tim novosadskog superligaša.

Novi dijamant srpskog fudbala je karijeru započeo u čačanskom Borcu. Na jednom turniru koji se igrao upravo u Čačku, primetili su ga ljudi iz Vojvodine i nakon toga usledio je poziv koji je mladi Milošević oberučke prihvatio.

Stasavao je u mlađim kategorijama novosadskog kluba, a o kakvom se talentu radi bilo je jasno već u samom startu. Bio je prvi strelac u pionirskoj kategoriji, dok je u selekciji mlađih kadeta imao impoznatan učinak, sa čak 37 golova za polusezonu. Njegov vanserijski talenat je sve više dolazio do izražaja, što je u maksimalnoj meri pokazao na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina.

Jovan Milošević Foto: MNPress

Blistao je talentovani Milošević na svakoj utakmici, što je krunisao sa pet pogodaka na turniru, a kao "šlag na tortu", došla je nagrada za najboljeg strelca turnira.

Nekoliko meseci kasnije, usledila je nova potvrda fudbalskog "sjaja" Jovana Miloševića. Britanski "Gardijan" uvrstio je talentovanog Čačanina na listu 60 najtalentovanijih fudbalera na svetu, te ne čudi interesovanje brojnih klubova.

Za prvi tim Vojvodine debitovao je 10. jula ove godine, na meču protiv Napretka, kada je na terenu proveo 24 minuta, a za tim iz Novog Sada, upisao je još tri nastupa ove sezone.

Prethodnih dana postavljalo se pitanje gde će Milošević nastaviti karijeru, a nema sumnje da je pred njim svetla budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    13. decembar 2022 | 14:04

    Ovog mladice Zvezda ne sme da propusti. Mlad igrac u tandemu sa Jovanom Mijatovicem bice odlicam. Neka Zvezda konacno lepo investira

  • Cobe

    13. decembar 2022 | 14:08

    Moj Cacanin. Najtalentovanijs deca su iz mog Cacka, Jovan je samo primer

  • Ljubiša

    13. decembar 2022 | 14:38

    Svi su oni dobri, sem kad igraju za reprezentaciju. Onda gledaju ko će kome ženu da zaskoči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA