Srbi se vratili klupskim obavezama, Fiorentina niže pobede, Jović slavio svoj gol koji mu nije pripisan

Srpski reprezentativci u klupskom pogodnu posle Mundijala

  • 3
luka jović Foto: youtube/AC fiorentina

Za najbolje srpske fudbalere Svetsko prvenstvo u Kataru je prošlost, neki i dalje odmaraju, neki polako ulaze u trening ritam, a ima i onih koji uveliko igraju prijateljske utakmice pred nastavak sezone. Fiorentina je u sredu uveče odigrala peti prijateljski meč, i peti put pobedila, i ovaj put uz doprinos dvojice srpskih reprezentativaca Luke Jovića i Nikole Milenkovića.

Obojica su sa klupe počela meč, zaigrali su u nastavku i učestvovali u trijumfu u Francuskoj od 2:1.

Strelci za goste bili su Igor i Barak, s tim da u prvi mah nije bilo jasno da li je strelac prvog gola bio brazilski napadač ili Luka Jović.

Naime, golman Bastije je uspeo da skine udarac Igora, bilo je samo pitanje da li je stigao da to uradi pre nego što je ona prešla gol-liniju, ili je zakasnio, tek Jović je dotrčao i potvrdio gol. Stisnuta pesnica Srbina njega je "promovisala" u strelca, Igor je uporno hteo zasluge na sebe, da bi na kraju to i dobio - gol je pripisan njemu.

Kako bilo, Fiorentina je na taj način povela, a prednost je udvostručio Barak posle precizne akcije i sigurne egzekucije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA