≫ 

Zvezdin novi napad na bisera Vojvodine: Milošević sutra sa majkom i agentom na pregovorima na Marakani

U priči je i dalje Bundesligaš Štutgart, a uključila se I italijanska Bolonja koja prati situaciju

  • 10
Jovan Milošević Foto: MNPress

Pokušava Vojvodina na sve načina da zadrži u svojim redovima talentovanog napadača Jovana Miloševića ili, pak, izvuče što više novca za njegovo obeštećenje, jer mu narednog leta ističe važeći ugovor sa Novosađanima, ali rđav je svaki posao koji se radi u poslednji čas, tako da I "lalama" situacija polako izmiče kontroli.

Novosadski klub je u utorak na Upravnom odboru izglasao “rampu” za prodaju fudbalera Crvenoj zvezdi, no, jasno je da “stara dama” nema dešavanja pod potpunom kontrlolom, jer će Milošević sutra ipak pregovarati sa crveno-belima na stadionu "Rajko Mitić", saznaje Telegraf.

Zakazasan je sastanak kome će, pored odgovornih iz Ljutice Bogdana i Jovan Miloševića, prisustvovati i menadžer fudbalera Aleksandar Čanović, inače bivši golman, kao i majka igrača, čiji "glas" je u ovoj situaciji očito izuzetno bitan, baš kao što je bio jedan od presudnih faktora da dečak ranije ne produži ugovor sa Vojvodinom, niti obuče dres jednog od dva srpska velikana, koji ga “jure” već tri godine.

Zvezda je u slučaju Miloševićevog “kratkog spoja” sa Vojvodinom želela da bude korektna i uplati 600.000 evra obeštećenja na račun pomenutog kluba kako on u januaru ne bi potpisao predugovor kao slobodan igrač, ali je ta solucija odbijena i očito da se prelazi na “plan B” koji bi mogao da izopšti “lale” iz kompletnog posla.

Međutim, nije ni Crvena zvezda jedina voljna da angažuje momka rođenog 2005. godime, odavno je udicu zabacio Bundesligaš Štutgart, koji je Voovodini ponudio 500.000 evra obeštećenja odmah, plus 500.000 evra opciono za godinu dana, te još toliko ukoliko se Milošević izbori za status prvotimca u periodu koji predstoji.

Javila se u međuvremenu i italijanska Bolonja kao treći takmac u trci za potpisom talentovanog napadača, ali bi epilog budućnosti Miloševića mogao da bude poznat već sutra ukoliko Zvezda “zatvori transfer” i u miru sačeka napadača do juna kada mu ističe važeći ugovor sa Vojvodinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ron Jeremy

    15. decembar 2022 | 15:37

    Pozivam ovog momka i njegove roditelje da dobro razmisle, ali i da razgovaraju sa ljudima koji su prošli ovaj scenario. Prvo potpišeš ugovor, onda malo pišu o tebi kao supertalentu, pa te prebace u Grafičar. Iz tog gliba se teško vraćaš u fokus bilo kome ko se ozbiljno bavi fudbalom. Samo dobro razmislite.

  • Dend

    15. decembar 2022 | 15:41

    Sinko želim ti nebesku sreću u životu ali otvori "četvoro" oči pa dobro razmisli gde i kome daješ svoj potpis ?

  • A gotovo je sve

    15. decembar 2022 | 15:45

    CIRKUS GARAGANA! Sami sebe foliraju. Dolaze za potpis ! Ugbaska mantra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA