≫ 

Cena hrvatskih igrača samo raste posle Mundijala: Momak koji je sve oduševio sada vredi 20 miliona

Bikovi će teško do hrvatskog beka

  • 11
Argentina Hrvatska Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022 Katar Foto: Tanjug/AP

Josip Juranović (27) jedan je od hit-igrača sa aktuelnog Svetskog prvenstva, desni bek hrvatske reprezentacije je prevazišao sva očekivanja i ostavio možda i najjači utisak u odnosu na sve ostale njegove saborce. Čovek je praktično iz senke krenuo na Mundijalu, daleko od toga da je u pitanju anonimus, jer ipak se radi o igraču Seltika, no malo ko je mogao i da pretpostavi da će ovako eksplodirati.

Logično, standardni desni bek hrvatske reprezentacije privukao je pažnju nekoliko klubova, a škotski "Daily Record" saznaje da je najviše zainteresovan italijanski Torino.

Međutim, do dogovora Seltica i Torina će teško doći zbog visine odštete koju škotski klub sada traži za hrvatskog reprezentativca. Seltik, tvrdi "Rekord", Juranovića bi pustio za 20 miliona evra, a to je duplo više od najvećeg transfera u istoriji Torina (Per Šurs minulog leta).

Juranović je u Seltik stigao u leto 2021. godine iz varšavske Legije u transferu vrednom tri miliona evra.

Karijeru je započeo u drugoligašu Dubravi, iz koje je 2015. prešao u Hajduk, a Splićani su ga Legiji prodali 2020. za 400.ooo evra.

Seltik je navodno već prethodno leto imao ponude za hrvatskog reprezentativca, u najozbiljnijim kombinacijama pominjao se Atletiko Madrid, no očito ni španski klub nije bio spreman da plati traženi iznos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    15. decembar 2022 | 15:04

    Svaka cast!!! Hrvatska je oduvek imala fudbalerčine jos iz stare YU, ali cim su se oslobodili nas i dobili Drzavu, cak 5x su u polu finalu, jednom u finalu...Fudbalska velesila, kako i ne bi prodavala ovako vrsne igrače...Da nije bilo Italijana sudije ne bi bilo ni penala, Hrvatska bi sada bila u finalu...Srecno za trece mesto!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • Bruka

    15. decembar 2022 | 14:51

    Za sta bre ovoliki milioni?!

  • DrAD

    15. decembar 2022 | 17:53

    Sad sam gledao tranfermarkt. Cena im je ista kao i pre mundijala. Toliko o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA