≫ 

Džajić i Mijailović se emotivno oprostili od Mihajlovića: "Veliki čovek, zvezdaš, Srbin..."

Podsetimo, Miha je preminuo u 54. godini

  • 0
Svetozar Mijailović, Dragan Džajić Foto: Marko Jovanović

Tuguje fudbalski svet zbog smrti Siniše Mihajlovića, pogotovo Crvena zvezda s kojom je popularni Miha dosegao visine i uzeo titulu prvaka Evrope i sveta!

Vest o Mihajlovićevoj smrti u 54. godini posebno emotivno je doživeo Dragan Džajić, čovek koji je Sinišu doveo na Marakanu.

- Bio je vođa, neko ko je na terenu imao autoritet znanja, a van njega poštovanje svih, jer je čvrsto stajao iza svojih uverenja. Jedan je od najzaslužnijih za to što je Zvezda bila prvak Evrope i sveta. Ovo sve izuzetno emotivno doživljavam, jer sam poznavao Mihu od malih nogu. Pamtim ga kao golobradog klinca koji je imao samo jedan fudbalski san - da zaigra za svoju Crvenu zvezdu. Hvala mu za sve - rekao je Džajić.

Takođe, od Mihe se oprostio i sadašnji predsednik Svetozar Mijailović.

- Legende žive i nikada ne umiru. Miha je bio veliki čovek, veliki zvezdaš i veliki Srbin i izuzetno teško sam prihvatio vest da nas je zauvek napustio. Znamo svi da se borio sa teškom bolešću, i da je stoički sve to podnosio. Bio je i ostao jedan od najvećih boraca koje sam poznavao. Zvezda ima obavezu da trajno obeleži Mihino vreme u klubu - nije mogao da sakrije tugu Mijailović.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA