≫ 

Terzić o Mihi: "Jedan od najponosnijih koje sam poznavao!" Mrkela: "Ostao sam bez teksta!"

Podsetimo, Miha je preminuo u 54. godini

  • 3
Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela Foto: Marko Jovanović

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, generalni i sportski direktori Crvene zvezde, oglasili su se povodom smrti legendarnog fudbalera crveno-belih Siniše Mihajlovića!

Miha je sa Zvezdom uzeo sve što je mogao, postao je prvak Evrope i sveta, a život je izgubio malo pre 54. godine posle borbe sa opakom bolešću.

- Bio je jedan od najvećih zvezdaša i najponosnijih ljudi koje sam poznavao. Sinonim za borbu, kako onu na terenu, tako i van. Nažalost, prerano nas je napustio, a legenda i sećanje na jednog od najvećih fudbalera sa ovih prostora će večno živeti. Želeo bih da izraz saučesće njegovoj porodici, a o idolu jedne generacije će se večno pričati - rekao je Terzić, dok je Mrkela dodao:

- Ostao sam bez teksta kad sam čuo tragičnu vest. Ovo je tužan dan za čitav fudbalski svet, jer planeta nije videla boljeg izvođača slobodnih udaraca od Mihe. Bio je izuzetan čovek, sa razlogom poštovan među svima. Ponosio se time što je zvezdaš, i to onaj pravi, iskreni, koji je uvek bio uz svoj klub. Neka mu je večna slava.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    16. decembar 2022 | 17:09

    Vas dvoje muk kad je o Mihajloviću reč

  • Наелектрисан

    16. decembar 2022 | 20:09

    Замолио бих вас господине Терзићу да се повучете на неко време!Оставите нас Звездаше,Делије да оплакујемо и отугујемо како и доликује!!!

  • nibrS

    16. decembar 2022 | 21:25

    Više žale Grobari za Mihom od vas dvojice... Vas niko nikada ni po čemu dobrom spomenuti neće za razliku od Siniše Mihajlovića... Slava i veliko hvala mom omiljenom "sportskom neprijatelju"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA