≫ 

Čuveni snimak Mihinih slobodnjaka: Svaka lopta "ubija pauka", najbolji golman Srbije se smejao od nemoći

Aktuelni čuvar mreže Orlova pogledom je ispratio svaki šut njegovog tadašnjeg trenera u rašlje

  • 0
miha i vanja Foto: facebook/ac torino

Po ćemu će fudbalski svet pamiti Sinišu Mihajlovića? Naravno, prva asocijacija na njegov "lik i delo" oduvek su bili savršeni slobodni udarci, i ta čuvena "Božija levica" koje se i "sam plašio".

A tek kako su od nje zazirali njegovi rivali...

Ostaće upamćena, za almanahe Serije A, Mihina bravura iz igračkih dana u dresu Lacija protiv Sampdorije kada je postigao het-trik iz slobodnih udaraca - nešto što je samo njemu pošlo od noge u "Kalču", moguće i u istoriji fudbala.

I posle igračke karijere, kao trener, Mihajlović je ostao nenadmašan u "prekidima". Malo ko mu je u tome mogao "izaći na crtu". To je na svojoj koži osetio i aktuelni prvi golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković Savić koga je Miha trenirao u Torinu dve sezone.

Iz tog perioda datira i čuveni snimak sa treninga na kojem Siniša izvodi slobodne udarce, a Vanja, potpuno nemoćan da bilo šta učini, gleda kako svaka lopta ide u njegov gornji desni ćošak - baš tamo gde mu je Miha rekao da će da gađa.

Uzalud je to bilo Vanji, samo je gledao i smejao se, od nemoći, i od čuda kakav snajper Miha ima u nogama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA