≫ 

Poslednji pozdrav Mihajloviću na Marakani: Zvezdine legende jedva govorile, Džajić pustio suzu

Reči i pozdrav Mihi možete pratiti uživo uz Telegraf Sport

  • 1

U 11 časova na stadionu "Rajko Mitić" održana je komemoracija povodom smrti slavnog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, a govorile su legende i funkcioneri crveno-belih pred punom prostorijom ljudi, ali i tuge.

11.25 - Dragiša Binić: Dragi prijatelji, izgubili smo najmlađeg i najboljeg među nama. On je to pokazao kroz karijeru. Izgubili smo druga, brata i prijatelja, ja i više, svog cimera i čoveka koji nije znao za poraz. Čoveka koji je uvek voleo da pobedi, Zvezda je dobila čoveka koji je činio sve da dođe do vrha. Dečak koji je dolazi iz malog grada dolazi u Vojvodinu i Zvezdu i nastavlja karijeru u kojoj je sve napravio što može da napravi. Znao je da poštuje starije, ali je držao do sebe. U neverici sam da smo izgubili jednog takvog čoveka. Za junakom se ne plače, neka mu je večna slava i hvala.

11.19 - Ljupko Petrović: A, šta da kažem... Siniša Mihajlović je... Svi prethodnici su rekli šta bih ja trebalo ponoviti. Bio je hrabar, uvažen i uvek je želeo pobediti. Imao sam zadovoljstvo da ga treniram na njegovim počecima. Znao sam ga od Osijeka i znao sam ga kao talentovanog mladog igrača. On je iste godine doprineo da Vojvodina bude šampion i nas dvojicu vežu nekako samo uspesi. Dolaskom u Zvezdu je postao svetski šampion. Znaćemo poštovati Sinišu Mihajlovića. Kažu se, kada ga spominjemo, da je još uvek živ. Hvala ti i slava ti.

Džajić u suzama, komemoracija Printscreen/Youtube/Tanjug

11.14 - Dragan Džajić: Kada sam pročitao vest da je Siniša bolestan, pomislio sam da to nije tačno, da sačekamo malo... Možda će vreme pokazati nešto drugo. Ohrabrila me je njegova izjava "ova bolest ne zna sa kim je ušla u koštac..." - nije mogao da završi rečenicu legendarni Džajić, zaustavio se, a onda nastavio o njegovoj karijeri u Crvenoj zvezdi.

11.09 - Svetozar Mijailović: Teško se nalaze reči da bi se oprostili od Siniše. Sve su nedovoljne, blede, da bi iskazale ono što je bio. Brojne izjave, naslovne strane, emisije, ne samo u našoj zemlji i Italiji, već širom Evrope i sveta su posvećene njemu. To zaslužuje samo poseban sportista, poseban čovek. Čovek koji je voleo, čovek koga su voleli. Izgubili smo velikog sportista, velikog čoveka. To je naš Siniša. Sve je postigao radom, divan otac, divan suprug. Prerano te je bolest otrgla od nas - kazao je između ostalog Mijailović.

11.06 -  Zvezdan Terzić: "Jedan od najtežih dana. Opraštamo se od druga, prijatelja, brata... Siniše Mihajlovića. Dragi Siniša, još na početku svoje karijere učinio si svoju Zvezdu najvećom u Evropi i svetu, a sebe upisao u besmrtnu listu legendi svog voljenog kluba. Pamtićemo te kao veselog dečaka koji je izrastao u jednog dobrog čoveka, velikog srca. Sto puta smo se uverili, najvećeg srca. Otišao si prerano, ali si toliko učinio za života da će generacije posle tebe biti ponosni što su tvoji. Ponosni smo što smo ti imali za prijatelja i što si bio deo Crvene zvezde. Ostaje mi samo da se poklonim i kažem jedno veliko "hvala".

11.00 - Održan je minut ćutanja za preminulu legendu srpskog fudbala.

10.48 - Ova tuga je ujedinila mnoge strane, a da odaju počast pristigli su Dragiša Binić, Ljupko Petrović, slavni rukometaš Nenad Peruničić, ali i trener Partizana Gordan Petrić.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordjevic Bec

    18. decembar 2022 | 12:26

    Tuga do neba😥😥😥bice vecno u srcima svih Koji su ga voleli i postovali❤️neka mu je vecna slava i hvala za sve radosti koje nam je doneo🙏🙏😥😥🙏🙏😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA