≫ 

Tužni Gordan Petrić krenuo na Mihinu sahranu: "Da ovi mladi vrate film i vide ko je bio Mihajlović"

Trener Partizana ide put Rima da oda poštu velikanu

  • 16
gordan petrić Foto: Telegraf.rs

Među mnogobrojnim poštovaocima lika i dela Siniše Mihajlovića, a takvih je zaista mnogo, koji su se uputili na sutrašnju sahranu je i trener Partizana Gordan Petrić.

Sreli smo ga na aerodromu, u bolu, tužnog pogleda i lica. Kratko, rekao nam je šta je za njega bio Siniša i koliko je njegova smrt uticala na svet fudbala i na sve ljude.

- Pa sve ovo što se dešavalo, gde se mnogo ljudi javilo, iz sveta fudbala, baš iz sveta fudbala, pokazuje to da je Siniša, pre svega, bio veliki čovek i veliki igrač. Srpski fudbal je sigurno izgubio mnogo odlaskom Siniše Mihajlovića ali ja se nadam da će svi ovi mladi igrači, da će malo da se vrate, da vide ko je bio Siniša Mihajlović, na koji način je igrao i kako se borio kroz život. Svima nama je žao, mislim da je najviše žao njegovoj porodici... Ne samo što je bio moj prijatelj i što je bio takva ličnost, već i iz poštovanja idemo da ga ispratimo.

Na pitanje po čemu će on lično pamtiti Sinišu, Petrić je rekao:

- Sigurno da je to njegov način igre i što je imao takav slobodan udarac i levicu. Da mi imamo sada takve igrače po klubovima sigurno bi bilo mnogo lakše kad bi došle situacije, na primer na 0:0, da bude slobodan udarac kao što je Siniša izvodio... Otvarala se igra i šansa posle takvih slobodnih udaraca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA