≫ 

Premijerka Italije došla da se pokloni pred Mihinim kovčegom, u suzama poručila: "On je čovek-hrabrost"

Đorđa Meloni je odala počast našem asu

  • 5

Pred kovčegom preminulog srpskog fudbalskog velikana Siniše Mihajliovića (54), koji je danas dopremljen u hol rimske opštine pred sutrašnju sahranu, pojavila se i premijerka Italije Đorđa Meloni.

I ona je, kao i mnogi znani i neznani njeni sugrađani, osetila potrebu da se pokloni čoveku koji je ostavio toliki trag Rimu i u Italiji.

Sa bolom i suzama u očima Mihajlovića je opisala samo jednom rečju - hrabrost.

- Značaj koji figura kao Siniša Mihajlović ostavlja svetu, ne samo fudbalu, jeste hrabrost. Hrabrost koja nas uči, to je nešto što je Mihajlović znao da da i zbog toga je bio poštovan ne samo od strane navijača njegovih timova, već i od protivničkih navijača. Život je borba, morate da znate kako da se borite. On je to činio časno, poštujući pravila tokom života kao fudbaler, tokom života kao čovek i tokom svoje borbe sa bolešću do samog kraja - rekla je premijerka Italije.

Đorđa Meloni, Siniša Mihajlović Printskrin: ITALIAN GOVERNMENT HANDOUT, LAPRESSE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDAN

    18. decembar 2022 | 23:02

    Svaka joj čast.To je premijer jedne ozbiljne zemlje.Nadam se da će i neko iz vrha naše države doći na poslednji ispraćaj Mihe našeg velikog igrača,čoveka i Srbina.Vidi se koliki je trag ostavio u fudbalu i svetu uopšte.Bio je i ostao veliki.Neka mu je laka zemlja i večna slava.

  • Jedan Hrvat

    19. decembar 2022 | 09:43

    Iskrena sućut pokojnom Mihi njegovoj obitelji kao i srpskom narodu,rodio se kod nas u HR,tako da sam evo ja prvi tužan i žalim za smrću ovakvog čovjeka,pokoj vječni daruj mu gospodine,počivao u miru Bozijem.

  • Dusan

    19. decembar 2022 | 08:04

    A vi Hrvati pljujte i dalje po pok Mihi! Celi svet s postovanjem govori o njemu. Sram Vas bilo! To govori o Vama!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA