≫ 

Rim podrhtava od tuge, Mihin kovčeg iznet iz bazilike, navijači Lacija ga ispratili pesmom i dimnom zavesom

koliko je veliki bio Miha, kakav je trag ostavio u Rimu i Italiji svedoče upravo ovi prizori

  • 1

Navijači Lacija uz baklje, "dimnjake", parole i pesme dočekali su izlazak kovčega sa telom Siniše Mihajlovića iz bazilike "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri" u Rimu, posle pomena velikom srpskom fudbalskom asu.

Dejan Stanković je pre nego što je kovčeg otišao, prišao i poljubio ga, uputio poslednji pozdrav za prijatelja, brata, čoveka koji mu je bio i više od toga. Očiju oteklih od suza, od tuge...

Sinišin kovčeg, odmah pošto je iznesen iz bazilike, poljubio je i austrijski fudbaler srpkog porekla Marko Arnautović, koga je Miha donedavno trenirao u Bolonji, sa kojim je izgradio fenomenalan odnos.

Arnautović je sa kompletnom delegacijom Bolonje stigao jutros u prestonicu, tu je i čitava delegacija Fudbalskog kluba Lacio, čiji su navijači odali najdublje poštovanje prema čoveku koji je šest godina ponosno nosio dres ovog kluba.

Kako je kovčeg iznesen sa vrata bazilike, Lacijali su klicali Sinišino ime, pevali pesme njemu u čast, dirljiv trenutak začinili pirotehnikom, dimnom zavesom obojili plato u plavo.

Rim danas podrhtava od tuge za Srbinom.

Video: Zvezdino dete sa druge planete na Mihinom ispraćaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor s

    19. decembar 2022 | 20:13

    Počivaj u miru Miho legendo svaka čast za navijaće Lacija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA