≫ 

Piksi "ukrao" golmana od komšija, ali klub mu zabranio da igra: Čuvar mreže će čekati na svoj debi

Moglo bi ovo da bude veliko pojačanje među stativama

  • 11

Golman Rakova, Vladan Kovačević, dobio je poziv od strane selektora Dragana Stojkovića Piksija, međutim, klub je odlučio da mu ne dozvoli da se priključi reprezentaciji u ovom trenutku.

Kovačević, rođen u Banjaluci, prošao je mlađe kategorije Bosne i Hercegovine, da bi odlučio da sve to odbaci i sačeka poziv seniorske reprezentacije Srbije. Naišao je nekadašnji golman Sarajeva na brojne osude, međutim, on je žalao samo jedno.

Trenutno je jedan od najboljih golmana u Poljskoj, dok je prethodnog leta želela u svoje redove da ga dovede i ekipa Benfike.

Inače, Kovačević je već odbio poziv Ivajla Petea, selektora BiH, dok je tokom karijere čak šest puta sedeo na klupi ove reprezentacije. Kako pravila FIFA nalažu, Kovačević može da odabere drugi nacionalni tim s obzirom na to da nije upisao zvanični nastup za neku reprezentaciju.

Video: Piksijeve velike reči o dobrom Siniši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    20. decembar 2022 | 10:24

    ako nekog,na ovom svijetskom smo dobili vrhunskog golmana I lidera...sta nam treba jos golmana??

  • Djape

    20. decembar 2022 | 10:14

    Kiksi je izgubio poverenje naroda i igraca. Da je covk posle debakla bi podneo ostavku i ostao covek. Ovako je pokazao pravo lice. Kiksi odlazi!!!!!

  • XNXX

    20. decembar 2022 | 10:18

    Koji ce nam sad i on?! Imamo vec 3-4 mladih dobrih golmana, i sta ce nam on?! I Svilara smo zvali, pa sada nam ne treba!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA