≫ 

Umalo tragedija na proslavi Argentine: Otamendi "spasao glavu" Mesiju, Di Mariji i ostalim saigračima

Proslava je mogla kobno da se završi

  • 0
Fudbalska reprezentacija Argentine Printskrin: Twitter/@Ziad_EJ

Iako su u pitanju rani jutarnji časovi, Buenos Ajres nije spavao po dolasku fudbalske reprezentacije Argentine u domovinu i navijači su se u velikom broju okupili na ulicama kako bi pozdravili svoje svetske šampione!

Lionel Mesi i ekipa su od aerodroma krenuli ka prostorijama Saveza, gde će najpre malo odmoriti pre onog velikog slavlja koje sledi, a u međuvremenu su "završili" u autobusu sa otvorenim krovom.

Upravo tokom putovanja moglo je da dođe do velike tragedije, jer su Mesi, Rodrigo de Pol, Leandro Paredes, Anhel di Marija i Nikolas Otamendi odlučili  da sede na delu autobusa koji je izdignut. Tačnije - na samom krovu.

Naime, niko od fudbalera nije primetio niske kablove koji su visili, sve dok Otamendi u poslednjem trenutku nije ugledao potencijalnu opasnost i "brzinom munje" rekao je saigračima da se sagnu. Zanimljivo, Paredes je čak ostao bez kačketa - što nije ništa u poređenju s onim što bi moglo da im se desi. Bukvalno su mogli da spadnu sa krova.

Video: Stotine Argentinaca na nogama: Mesi i družina stigli kući posle osvojenog Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA