≫ 

"Od Grandolija do SP prošlo je skoro 30 godina...": Emotivno pismo Lea Mesija, pomenuo je i Maradonu

Otkrio je Mesi da je pomišljao da nikada neće uzeti pehar

  • 5
Svetsko prvenstvo SP Katar Argentina - Holandija Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi oglasio se na Instagramu pismom u kom je sublimirao radost povodom osvajanja Svetskog prvenstva!

Mesi je prvi put u karijeri podigao trofej namenjen prvaku sveta, u utorak ujutru je stigao u domovinu sa ostatkom ekipe iz Katara, a pre slavlja koje je zakazano tokom dana je poručio:

- Od Grandolija do Svetskog prvenstva u Kataru prošlo je skoro 30 godina. Bilo je to blizu tri decenije u kojima mi je lopta donela mnogo radosti. Uvek sam sanjao da budem svetski prvak i nisam želeo da prestanem da pokušavam, čak i znajući da se to možda nikada neće desiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Leo Messi (@leomessi)

- Ovaj trofej koji smo osvojili je i za sve one koji to nisu ostvarili na prethodnim SP koje smo igrali, kao i 2014. u Brazilu gde smo to zaslužili boreći se do samog finala. Vredno smo radili i želeli to. Takođe, trofej je i od Dijega koji nas je ohrabrio sa neba. I svih onih koji su uvek finansirali reprzeentaciju ne gledajući toliko na rezultat, već na želju koju smo imali. I kad nije išlo kako smo želeli.

- I naravno, od sve ove lepe grupe koja je nastala i od stručnog štaba i svih ljudi iz reprzeentacije koji anonimno rade danonoćno da nam olakšaju. Mnogo puta je neuspeh deo puta i učenja, a bez razočarenja je nemoguće doći do uspeha. Hvala vam od srca! Idemo Argentina - napisao je Mesi.

Video: Novinarka koja je rasplakala Mesija, za Telegraf: Mi imamo dva Boga, Mesija i Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfk

    20. decembar 2022 | 16:44

    hvala tebi magijo sto si mi dao mogucnost da gledam fudbal u tvojoj eri, mozda su postojali bolji od tebe ali veći nikada i nikada nece ni postojati, sve ovo sto si ti uradio u fudbalu tacnije u modernom fudbalu je nerealno i gotovo nestvarno

  • Pionir

    20. decembar 2022 | 16:30

    Maradona je neponovljiv

  • Reqlno

    20. decembar 2022 | 16:18

    Da je Maradona imao ovoliki pomoc sufija fife sponzora adidasa covek bi napravio 10x vise. Maradona je samo jedan. Lesi je samo bleda kopija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA