Čovek koji je prokleo Gvardiolu izjavom rastužio Zvezdu: "Moj igrač 99 odsto ne ide nigde"

Da li to znači da crveno-beli neće ove zime kupiti Konatea?

  • 0
Dimitrij Seljuk Printskrin: Youtube/Nobel

Kao "grom iz vedra neba" u utorak se pojavila vest da je Crvena zvezda želi napadača Ahmatu iz Groznog Mohameda Konatea!

Tu vest plasirali su ruski mediji koji su naveli da je srpski šampion stigao i da pošalje ponudu, te da je ona odbijena, dok se u međuvremenu javio i njegov menadžer Dimitrij Seljuk koji je rastužio crveno-bele.

- Ja sam 99 odsto siguran da će Konate završiti sezonu u Ahmatu. Tek na leto ćemo razmotriti sve ponude - rekao je Seljuk za ruske medije, uz napomenu da Zvezda nije jedni klub koji hoće reprezentativca Burkine Faso.

Konate je član Ahmata od leta 2021. godine, ima važeću ugovor do 2024. i na 47 mečeva u dresu ovog kluba upisao je 17 golova i dve asistencije. A što se tiče njegovog menadžera, on je vrlo dobro poznat svetdskoj javnosti zbog one kletve koju je "bacio" na Pepa Gvardiolu.

Podsetimo, Seljuk je bio menadžer jaji Tureu i 2018. godine je rekao da Gvardiola više nikad neće uzeti Ligu šampiona zbog načina na koji se poneo kao njegovom klijentu.

- Gvardiola je okrenuo Afriku protiv sebe, mnogi navijači su se okrenuli protiv Mančester Sitija. I siguran sam da mnogi afrički šamani neće dozvoliti Gvardioli da osvoji Ligu šampiona. Ovo će za njega biti afričko prokletstvo, život će pokazati da li sam bio u pravu. Činjenica je da je Gvardiola završio Jajinu karijeru u Sitiju. To nije čak ni greška, već zločin. A bumerang će se vratiti, Pep. Videćete šta su afrički šamani, zapamtite ovo.

Video: 20 stvari po kojima ćemo zauvek pamtiti Mihu: Podignuta kragna, 11, levica i pik na Nemce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA