≫ 

Zdjelar, Jojić i Šćepović treniraju sa Partizanom

Bivši igrači održavaju formu sa crno-belima, a tu je i Nikola Trujić koji već nekoliko meseci radi sa Teleoptikom

  • 3
FK Partizan Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Pored standardnih prvotimaca Partizana, koji su ovoga jutra počeli pripreme za prolećni deo sezone, na prvom treningu crno-belih pojavila se i nekollicina bivših igrača kluba iz Humske, koji će održavati formu sa izabranicima Gordana Petrića.

Nekolicina njih je slobodna na tržištu i u iščekivanju novih angažmana, neki, pak, su vezani i čvstim, bogatim ugovorima u inostranstvu, poput Saše Zdjelara, koji je klub napustio tek pre nekoliko meseci.

Pored pomenutog Zdjelara, člana ruskog velikana CSKA iz Moskve, sa izabranicima Gordana Petrića su jutros trenirali i Marko Šćepović, koji je od letošnjeg rastanka sa kiparskom Omonijom iz Nikozije slobodan igrač, baš kao i Miloš Jojić čiji je poslednji ugovor istekao upravo u Partizanu.

Jojić je tokom jeseni odbio nekoliko unosnih ponuda, pre svega iz Rusije, potom iz Saudijske Arabije, Emirata, pa i Poljske, jer je želeo da nastavi karijeru u nekoj od liga na zapadu. Kockice se nisu složile, pa je odlučio da sačeka zimski prelazni rok mahom trenirajući u Teleoptiku.

Sa prvom ekipom Partizana je i Nikola Trujić, koji takođe duže vreme nema klub i takođe je održavao formu u filijali crno-belih koju sa klupe predvodi Igor Duljaj.

Verovatno će se navijači zapitati postoji li mogućnost da se neko od pomenutih fudbalera, izuzimajući Zdjelara, vrati među crno-bele, no, mala je verovatnoća da se to dogodi. Nekakvog “dima” je bilo jesenas sa Jojićem, čak je trener Gordan Petrić i razgovarao sa igračem na tu temu, ali jednostavno nije došlo do realizacije zbog komplikovane prošlosti između veziste i pristalica kluba iz Humske. Taj odnos je verovatno i u ovom momentu tačka spoticanja...

Video: Partizanovci stigli da isprate prijatelja na večni počinak: Jokanović, Mirković i Petrić na sahrani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA