≫ 

Na Marakani promovisan kalendar "Ja sam zvezdaš, ćirilicom pišem..."

SD Crvena zvezda promovisalo je kalendar za 2023. godinu

  • 7
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Sportsko društvo Crvena zvezda promovisalo je danas kalendar za 2023. godinu pod nazivom "Ja sam zvezdaš, ćirilicom pišem, za Zvezdu navijam, za Zvezdu dišem".

Promocija je održana u Medija centru na stadionu "Rajko Mitić" u prisustvu sportista, članova mlađih selekcija, legendi Crvene zvezde i menadžmenta svih klubova "crveno-bele" porodice.

Prisutne su pozdravili predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić i prvi čovek Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko.

Legendarni pesnik Ljubivoje Ršumović naglasio je da je ljubav prema Crvenoj zvezdi nešto posebno.

FK Crvena zvezda Foto: MN Press

- Siguran sam da ćemo svake godine, promovišući kalendar Crvene zvezde, biti obradovani rezultatima koje će naša omladina postizati u budućnosti. 'Ja sam zvezdaš, ćirilicom pišem' to je neka vrsta imperativa, neka vrsta zakletve, pa bih iskoristio priliku da proširim malo. Ne samo da ćirilicom pišem, što je imperativ takođe, nego ćirilicom mislim, ćirilicom govorim i ćirilicom se ponašam. Neko će reći da to pravopisno nije u redu. A ja mislim da jeste. Ponašati se ćirilicom znači ponašati se zvezdaški i to je ono što i na sportskom polju i u životu inače moramo imati u glavi, a i u srcu, da pripadamo Crvenoj zvezdi i da to ime ne smemo izneveriti - rekao je Ršumović, preneo je zvanični sajt SD Crvena zvezda.

Čelnici SD Crvena zvezda su potom sa Ljubivojem Ršumovićem i članovima Upravnog odbora "crveno-belih" podelili kalendare mladim sportistima.

Video: Jokić i Dončić mnogo vole Zvezdu, od njih sam naučio psovke na srpskom: Kampaco o zvezdama NBA-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sikter od srbije

    21. decembar 2022 | 17:20

    sto volim citati kad se ovi tiranci iz dana u dan trude da dokazu narodu da su oni srbi..cibe bre..hajmo u tiranu odakle ste izgmizali u srbiju..sikter

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. decembar 2022 | 17:27

    Ћирилицу треба неговати, чувати, научити...неки су се трудили па забрљали...уместо партизан, писали партизаИ...али ценим труд да се навијачи 32 загорске труде да пишу ћириличним писмом...

  • Dejan Milivojevic

    21. decembar 2022 | 17:46

    Ја сам Србин ћирилицу пишем ..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA