≫ 

Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone: Mlade nade čekaju priliku

Crveno-beli u "okrnjenom" sastavu odradili prvi trening

  • 0
Crvena zvezda počela pripreme Foto: FK Crvena zvezda

Deo fudbalera Crvene zvezde započeo je sa trenažnim procesom pred prolećni deo sezone. Na prvom okupljanju posle zimske pauze, strateg crveno-belih Miloš Milojević mogao je da računa na 17 fudbalera.

Okupljanju su prisustvovali: Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević.

Crveno-beli će u Beogradu trenirati do 8. januara, kada će krenuti na pripreme u Tursku, a zvanična prozivka, zakazana je za 2. januar, kada će ekipa biti kompletirana.

Interesantno je da su se timu koji sa klupe predvodi Miloš Milojević priključili i braća, Nikola i Jovan Mituljikić, kao i Nikola Knežević, koji su u jesenjem delu sezone beležili sjajna izdanja u dresu Zvezdinog razvojnog tima Grafičara, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Podsetimo, Crvena zvezda će u Turskoj boraviti od 8. do 27. januara, a za to vreme odigraće šest kontrolnih mečeva. Prva provera zakazana je za 15. januar, kada će crveno-beli igrati protiv Lehije iz Gdanjska. Potom sledi meč sa Nefčijem koji je zakazan za 19. januar, a onda i meč protiv Kopra, 21. januara. Zvezda će potom dan kasnije igrati protiv Dinama iz Tbilisija, a 25. januara, očekuje ih možda i najozbiljniji protivnik, s obzirom na to da će odmiriti snage protiv Ludogoreca. Za sam kraj priprema, crveno-beli će 27. januara igrati protiv Austrije Lustenau.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA