Loše vesti iz Brazila: Pele u sve težem stanju, postoji bojazan od otkazivanja bubrega i srčanog zastoja

Svi se nadaju da će velika legenda pobediti tešku bolest

  • 1
Pele Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, legendarni Pele već tri nedelje je zbrinut u bolnici nakon što mu se pogoršalo stanje zbog kancera. Nove loše vesti stigle su večeras, gde je saopšteno iz bolnice da je rak dodatno napredovao i da zbog toga Pele mora da bude zbrinut u jednoj od jedinica intenzivne nege.

U ovom trenutku najveći strah je da može da dođe do otkazivanja rada bubrega, a lekari pominju i srčani zastoj. Zbog svega toga, Brazil je zabrinut zbog svoje velike legende, piše Skaj Njuz.

Tokom trajanja Mundijala u Kataru, Pele je ponovo prebačen u bolnicu i tada je saopšteno da njegovo telo ne reaguje na hemoterapiju. Provešće praznike u bolnici, a njegova ćerka istakla je da je podrška koja dolazi sa svih strana sveta blagotvorna.

- Ljubav koju mu pružate, vaše priče, vaše molitve su zaista velike, zato što znamo da nismo sami - napisala je Kai Nasimento.

Ostaje da se nadamo da će Pele uspeti da se vrati iz ove teške situacije i da će nastaviti da se bori protiv opake bolesti.

Video: Mora da ste napili Batistutu kad je to rekao: Piksi o pohvalama koje je dobio od legende Argentine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸

    22. decembar 2022 | 01:18

    Nema više jedan od najboljih ,sad je samo jedan najbolji !Messi 🐐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA