Klop: "Zvao sam Bekera u zatvoru, rekao sam mu šta sad mora da uradi"

Hoće li ga Beker poslušati?

  • 0
Jirgen Klop Foto: AP/Tanjug

Menadžer Liverpula Jirgen Klop komentarisao je nedavni izlazak Borisa Bekera iz zatvora, te potvrdio reči legendarnog tenisera da mu nisu dali da ga poseti!

Beker je u utorak veče dao ekskluzivni intervju za koji je uzeo pola miliona evra i tom prilikom je "otvorio dušu" kada je u pitanju njegov život iza rešetaka. Tada je rekao i da Klopu nisu dali da dođe zbog rizika.

- Razgovarali smo telefonski kad je bio u zatvoru, rekao sam mu da mora da napiše knjigu. Bilo mi je važno da zna da sam uz njega. Nažalost, nisam ga mogao posetiti jer su vlasti rekle da bi to bio preveliki rizik. Zato nisam otišao do njega. To je sad i nevažno, jedino je bitno da je opet na slobodi - rekao je Klop za "Bild" i nastavio:

- On je idol mog detinjstva i mladosti. Upoznali smo se na Vimbldonu pre sedam godina, moja supruga Ula je to organizovala. Znala je da ga sam oduvek želeod a ga upoznam. Pratio sam njegovu karijeru i bio veliki navijač. Ostali smo u kontaktu. Sad neka se odmori, a ako želi da vidi neku dobru fudbalsku utakmicu, uvek je dobrodošao u Liverpul. Iako navija za neke druge klubove... Želim mu dobro zdravlje, u godinama smo kad je to najvažnije. I da bude sretan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA