Veliki kiks Milenkovića pa sjajan gol u ubedljivoj pobedi Fiorentine

Igrali su i Jović i Terzić

  • 5

S obzirom na specifičnost ovogodišnjeg Svetskog prvenstva koje je po prvi put u istoriji održano zimi, fudbalske lige širom sveta vrlo brzo će ponovo biti aktivirane!

Tako i italijanska Serija A čiji timovi uveliko igraju prijateljske utakmice kako bi što sprenije dočekale 4. januar. Među njima je, naravno, i Fiorentina koja je u sredu popodne savladala Lugano rezultatom 6:1.

U centru pažnje bio je srpski reprezentativac Nikola Milenković koji je najpre napravio veliku grešku u prvom poluvremenu, posle koje je rival postigao gol, da bi u drugom postigao sjajan gol sa distance za vođstvo od 5:1.

Vredi pomenuti i to da je Aleksa Terzić učestvovao kod četvrtog gola Viole, kada je sjajno centrirao Baraku, a ovaj iz ponovljenog šuta sproveo loptu u mrežu. Takođe, i Luka Jović je bio u startnoj postavio Fiorentine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Upišite svoje ime

    22. decembar 2022 | 10:16

    Milenkovic zvani kiksara! Taj nas je sahranio u Kataru, on i njegove ofsajd zamke. Teska prevara od fudbalera, ne znam samo ko ga gura u nacionalni tim.

  • Suger

    22. decembar 2022 | 09:30

    Mnogo je nazadovao, kako je krenuo postace prava rupetina. Steta, mnogo je obecavao…

  • Realno

    22. decembar 2022 | 12:23

    Kako ono rekose: novi Nemanja Vidic. hahahhaahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahhahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA