≫ 

Džaka i Šaćiri zvanično stižu u Srbiju!

I to na meč sa Belorusijom

  • 15
Đerdan Šaćiri, Granit Džaka Foto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Švajcarski reprezentativci Granit Džaka i Đerdan Šaćiri, igrači koji su "nepoželjne osobe" u Srbiji, u martu 2023. godine i zvanično bi trebalo da dođu u našu zemlju!

Naime, UEFA je zvanično odlučila da će reprezentacija Belorusije dočekati Švajcarsku 25. marta u Novom Sadu, u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, što znači da bi i pomenuti igrači trebalo da igraju na stadionu Vojvodine. Doduše, bez prisustva publike.

Podsetimo, Belorusija se nalazi pod sankcijama UEFA zbog toga što podržava Rusiju i sve svoje jutakmice igra van domovine. Tačnije, po jednu u različitim državama, a izbor za Švajcarce pao je na Srbiju.

UEFA Printskrin: Uefa.com

Džaka i Šaćiri su, inače, još 2018. na Mundijalu u Rusiji razbesneli Srbiju kada su albanskim dvoglavim orlom provocirali i slavili golove protiv Srbije.

Nažalost, i na Mundijalu u kataru Švajcarci su dobili Orlove (3:2), a Šaćiri je bio strelac prvog gola. Tada je ućutkivao srpske navijače, dok je Džaka sredinom drugog poluvremena pokazao prostakluk kada se hvatao za međunožje tokom svađe sa klupom Srbije.

Pomenuti igrači su bili i u klinču sa srpskim novnarima posle njihove utakmice koju su izgubili od Portugalije u osmini finala SP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA