Pre 2 meseca nožem izboden u tržnom centru, sada se vratio na teren i pomogao timu da pobedi

Veliki dan za Pabla Marija

  • 2
Pablo Mari, surpuga Printskrin: Instagram/pablomv5

Iako je pre samo dva meseca izboden nožem u tržnom centru i morao je na operaciju, španski fudbaler Pablo Mari ponovo se vratio na teren!

Mari je u četvrtak veče ušao u 79. minutu meča koji je njegova Monca igrala sa Lionom i dobila sa 2:1, te je na taj način potvrdio da je trauma koju je doživeo za njega prošlost.

Podsetimo, Mari je krajem oktobra bio u jednom tržnom centru kada je napadač sa nožem izbo šestoro ljudi. Među njima je bio i as Monce koji je, doduše, pod ugovorom sa Arsenalom i igra na pozajmici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AC Monza (@acmonza)

- Šta se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Video sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dete u kolicima, a onda sam osetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i vidio čoveka kako ispred mene ubada osobu u vrat - rekao je Mari malo posle napada.

Ubrzo posle toga je operisan, još tada su rekli da ga čeka dvomesečna pauza, a evo posle 56 dana Mari se vratio na travnatu površinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    23. decembar 2022 | 13:44

    Da li je uopste moguce da ceo dan ne objavljujete da je reprezentativac potpisao za zvezdu u fudbalu, fascinantno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA