≫ 

"Murinjo me želeo, ali Mančester nije imao pare za mene": Marko Arnautović otkrio zašto nije postao "Đavo"

Za sve kriv jedan drugi transfer

  • 2
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Austrija Foto: Tanjug/AP

Austrijski fudbaler i igrač Bolonje, Marko Arnautović, već se dugo vremena pominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, dok za to vreme igra neverovatno u Bolonji. Arnautović je u Italiji postao omiljen među navijačima, dok je u intervju za Gazetu otkrio i zašto nije otišao u Mančester junajted.

Arnautović je prošlog leta stigao u Bolonju iz kineskog Šangaja u transferu vrednom šest miliona evra. Veoma brzo se ustalio u tim nedavno preminulog Siniše Mihajlovića, dok je sa odličnim igrama nastavio i ove sezone. Postigao je čak osam golova na 13 utakmica u prvenstvu Italije, čime se dokazao i kao izuzetno kvalitetan napadač iako je u nešto poznijim igračkim godinama (33).

Ovaj fudbaler iza sebe ima i bogatu karijeru, pošto se domogao i Premijer lige, gde je nastupao za Stouk siti i Vest Hem, dok je Italijaima otkrio da ga je u to vreme želeo i Žoze Murinjo.

- Murinjo me želeo dok sam igrao za Vest Hem, pitao je koliko koštam, ali Mančester nije imao novca za mene, nisu mogli da me dovedu jer su pre toga potpisali Pogbu za 100 miliona - rekao je Arnautović za italijanski list.

Trenutna tržišna vrednost ovog fudbalera prema "Transfermarktu" je procenjena na 9.000.000 evra, te je pravo i pitanje - da li Zvezda može da finansijski isprati zahteve ovog fudbalera, ukoliko i dođe do eventualnog transfera.

Video: Marko Arnautović pušta Draganu Mirković saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    25. decembar 2022 | 08:51

    Ne kupuje u Zvezdu se dolazi!!! Nekada davno je golman Kocić rekao da bi iz Italije u Zvezdu došao i peške!!! To je ono što ostali ne razumeju! ZVEZDA ZAUVEK!!!

  • timber

    25. decembar 2022 | 08:49

    Mancester nije imao para za tebe??? Elon Musk je inace iz Republike Srpske….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA