≫ 

"Najgore je iza mene, nisam mogao ni da spavam...": Legendarni nemački trener preživeo tešku operaciju srca

Bivši trener Bajerna je uspeo da se izbori sa ovim poduhvatom

  • 2
Jup Hajnkes, Jupp Heynckes Foto: Profimedia

Legendarni nemački trener Jup Hajnkes imao je ozbiljnu operaciju srca sredinom novembra, o kojoj je govorio za nemački "Kiker".

Hajnkes je otkrio da je operacija bila izuzetno teška, pošto je morao da se reši dve blokirane arterije, te da je sve ono najgore ostalo daleko iza njega. Operaciju je izvršio doktor Alrut Lihtenberg, koji se potom i brinuo o zdravlju Hajnkesa.

- Bio je to najgori momenat mog života, nisam mogao da spavam, vreme je samo stajalo. Nisam očekivao da će biti ozbiljno uopšte - rekao je trener za nemačke medije.

Čak iako je Nemačka ispala već u grupnoj fazi na Mundijalu u Kataru, Hajnkes je čestitao Mesiju i Argentini na osvajanju prvog mesta.

- Mlađi igrači ga vole i svi su mu zahvalni na onome što je uradio. On je kao otac sa svojom decom - zaključio je Hajnkes.

U svojoj karijeri je Hajnkes trenirao nekolicinu klubova, dok je poslednji posao imao u Bajernu iz Minhena koji je napustio 2018. godine, a s kojim je uspeo da osvoji i "Tripletu" u sezoni 2012/2013.

Video: Motika otkrio koja legenda Zvezde mu je uzor: Pre sam igrao desetku, a sad sam više na levom krilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA