Glupiranje na Mundijalu ga koštalo ugovora: Emeri želi da klub proda Martineza?

Već je poznata i zamena za Argentinca

  • 2
Argentina Francuska, Svetsko prvenstvo u Kataru finale Emiliano Martínez Foto: Tanjug/AP

Menadžer Aston Vile Unai Emeri odlučio je da u zimskom prelaznom roku proda argentinskog golmana Emilijana Martineza, prenosi španski portal "Fihajes".

Martinez je sa Argentinom nedavno osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru, ali se potom našao na meti kritika širom sveta zbog nedoličnog ponašanja tokom proslave šampionske titule.

Emeri je pre dva meseca preuzeo Aston Vilu, a nedavno je kritikovao argentinskog golmana zbog ponašanja po završetku Mundijala.

- Kada su emocije jake, teško ih je kontrolisati. Međutim, kada se vrati u klub razgovaraću sa njim o nekim situacijama sa slavlja posle osvajanja titule. Kada dođe u naš klub, onda je naša odgovornost - rekao je Emeri pre nekoliko dana.

Emiliano Martinez Argentina Foto: Tanjug/AP

Martinez je svojim odbranama briljirao na Mundijalu u Kataru, ali španski sajt tvrdi da njegov temperament i karakter nisu po ukusu Emerija, koji je čelnicima kluba saopštio da je u ovom trenutku najbolje za Aston Vilu da proda argentinskog golmana.

Emeri je navodno već pronašao zamenu za Martineza, a to je golman Sevilje i reprezentacije Maroka Jasin Bono, koji je takođe briljirao na SP u Kataru. Sevilja za reprezentativca Maroka traži 40 miliona evra, a pregovori dva kluba trebalo bi da počnu početkom naredne godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    25. decembar 2022 | 13:56

    Bio sam za Argentinu, samo da napomenem da se ne bi ovo tumačilo pogrešno, ali bih dodao da mu nij to trebalo. To je prostačko ponašanje. Ipak je on profesionalac koji mora da se ozbiljno ponaša. Ceo svet je to video.

  • W

    25. decembar 2022 | 20:35

    Ma netreba niko da ga uzne. Nek se vrati od dakle je dosao pa nek se tamo glupira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA