Milinković-Savić ponovo tražen na tržištu: "Arsenalu je potreban fudbaler top klase kao što je Sergej"

On je igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a za nacionalni tim naše zemlje nastupio je na 39 mečeva i sedam puta se upisao u strelce

  • 7
Fudbal Svetsko prvenstvo SP Katar Srbija - Švajcarska Foto: Tanjug/AP

Bivši fudbaler Arsenala Pol Merson izjavio je da bi igrač Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić trebalo da nastavi karijeru u londonskom klubu, prenosi "Dejli star".

Merson (54) je igrao za Arsenal od 1985. do 1997. godine. Pojedini britanski mediji navode da bi Milinković-Savić mogao da nastavi karijeru u Arsenalu, a Merson ima samo reči hvale na račun srpskog reprezentativca.

- Arsenalu je sada više nego ikada ranije potreban vezni fudbaler top klase, da bi tim bio najbolji u ligi. Smatram da je Milinković-Savić sjajan igrač, fudbaler najviše klase. Ako pogledate kako je igrao za Lacio prošle sezone... Lično, mislim da je najbolji vezni fudbaler u Italiji. Sergej je definitivno igrač kojeg bi doveo u Arsenal - rekao je Merson.

On je priznao da je začuđen što srpski fudbaler nije prešao u neki veliki evropski klub.

- Znam da su ga ranije dovodili u vezu sa Mančester junajtedom. Nije mi jasno zašto nije formiran red za dovođenje srpskog fudbalera. Smatram da je to propust mnogih klubova - istakao je Merson.

Milinković-Savić (27) je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. Za rimski klub odigrao je 314 mečeva i postigao je 63 gola.

On je igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a za nacionalni tim naše zemlje nastupio je na 39 mečeva i sedam puta se upisao u strelce.

Video: Samo za Mesijeve oči: Kad Antonela pleše za Lea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanko

    26. decembar 2022 | 07:18

    Nemojte više molim vas..

  • Dsx

    26. decembar 2022 | 09:46

    Pre sam ga branio, ali posle ovog svetskog prvenstva, moram da priznam da je lik u rangu superligasa...

  • Čarapan

    26. decembar 2022 | 13:07

    Daleko je on od top igrača...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA