Srbija već izgubila Bajčetića? Šok izjava njegovog oca, bivšeg igrača Zvezde: "On ima više veze sa Španijom"

  • 55
Srđan Bajčetić, Stefan Bajčetić Foto: MN Press; Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gol Stefana Bajčetića na "boksing dej" u Premijer ligi oduševio je i mnoge u Srbiji. Već su počele i da kuljaju nade da bi biser Liverpula i jedan od najvećih bisera Evrope u uzrastu do 18 godina, mogao u budućnosti da zaigra za Orlove, ali je usledilo i brzo otrežnjenje.

Naime, nejegov otac, takođe poznati fudbaler, Srđan Bajčetić, rođeni Zrenjaninac, koji je tokom karijere nastupao dve sezone za Vojvodinu i četiri sezone za Crvenu zvezdu, dao je izjavu za Marku u kojoj nagoveštava da je sve već gotovo i odlučeno.

Novinari uglednog španskog lista pozvali su Bajčetića seniora zbog priče o debitantskom golu njegovog sina, a on je otkrio da Stefan ima više veze sa Španijom, nego sa Srbijom, čim je upitan o tome koji će dres nacionalnog tima odabrati.

- Stefan je ovde rođen i odrastao i ima više veze sa Španijom nego sa Srbijom. U budućnosti se nikad ne zna šta može da se desi, ali to nije odluka koju je doneo iz interesa - rekao je Srđan Bajčetić i može se reći šokirao, ali i pomalo razočarao Srbiju.

Podsetimo, već ranije smo pisali da će za selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je krenuo u misiju ubeđivanja igrača srpskog porekla da odaberu Orlove, da će biser Liverpula biti ubedljivo najteža od svih.

Video: Piksi odgovorio na izjavu Lazara Samardžića da još nije odlučio za koga će igrati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paki

    27. decembar 2022 | 10:50

    Zasto smo tako negativni.Pa decko je rodjen u Spaniji,doneo je takvu odluku i to je moramo da prihvatimo.Kao o za fudbalera Udinezea Stefanovica.Treba da se neko drugi zapita zasto toliko Srba napusta svoju zemlju

  • teorija zavere

    27. decembar 2022 | 10:44

    Tako je i Bojan Krkić izabrao Španiju, pa se nije baš nešto naigrao, a bio je takođe veliki talenat.

  • Djape

    27. decembar 2022 | 10:25

    Pametan covek. Svako ko ima priliku treba da napusti ovu parodiju od drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA