≫ 

Zvezdine muke i nova ofanziva na Dragovića, Španci tvrde: Biće novi vođa odbrane u ovom velikanu!

Da li će Dragović ostati na Marakani?

  • 9
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Prethodnih dana se previše priča o potencijalnom transferu Aleksandra Dragovića u Sampdoriju, koja je poslala i sramnu ponudu za ovog fudbalera. Ipak, čini se kao da će i Sevilja poći u napad na ovog fudbalera, navode španski mediji.

Španski portal "Relevo" tvrdi da Sevilja u ovom fudbaleru vidi novog vođu njihove odbrane, odnosno, da ga lično Horhe Sampaoli želi u svojim redovima. Takođe, ovaj mediji navodi i da je Sevilja već krenula u pregovore sa beogradskim velikanom.

Zvezda je rekla jedno veliko ogromno "ne" Sampdoriji, kako zbog ponude, tako i zbog želje da Dragović ipak ostane na Marakani do leta. Međutim, Sevilja želi da se pokrene u borbi za neko od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a Monći kao odličnog partnera Srbinu Nemanji Gudelju upravo biti odličan Aleksandar Dragović.

Austrijancu ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2024. godine, ali nije tajna da bi on želeo da napusti Beograd i ode u neku moćniju ligu, gde upravo svoju priliku vreba Sevilja. Ipak, pitanje je i koliko bi ekipa iz istoimenog grada bila spremna novca da izdvoji za fudbalera, pošto nije tajna ni da Zvezda neće tek tako da ga se odrekne.

Sevilja je već dovela jednog štopera, Loika Badea, on je bio prosleđen na pozajmicu Notingem Forestu, ali će sada morati da se okrene i nešto iskusnijem igraču.

Podsetimo, Zvezda je već izjavila da ne planira da ne proda Dragovića ove zime, ali je sve upitno s obzirom na to kakva ponuda dođe za štopera.

Video: Mrkela poručio da nema ništa od odlaska Dragovića: Odlazak Erakovića zavisi od ponude koja stigne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    28. decembar 2022 | 19:57

    Ako Dragovic ima zelju da ide treba ga pustiti, nema sta da bude tu ako ce svakako otici na leto. Decko je posteno odigrao svaki minut koji je proveo na terenu, hvala mu i srecno.

  • Zeljk

    28. decembar 2022 | 20:13

    Sta je sa Sanogom, ugovor mu istice za 2 dana?

  • Siki

    28. decembar 2022 | 19:41

    Kakav je igrac i Surdulica je za njega i zvezdu premija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA