≫ 

Ovo je mnogima promaklo na Mundijalu: Svi su gledali u ruku momka iz obezbeđenja na dodeli trofeja

U njegovoj priči sa ostalima, detaljisti su obratili pažnju na obezbeđenje čelnika Francuske i zapazili jednu stvar

  • 2
Obezbeđenje Foto: Tiktok/Printscreen

Mundijal je za nama i svetska pažnja je bila usmerena na sve moguće događaje, pogotovo na finale između Argentine i Francuske, ali jedan detalj je skoro svima promakao na dodeli trofeja Gaučosima.

Na Lusail areni, Argentinci su slavili nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a francuski predsednik Emanuel Makron izašao je na travnjak kako bi tešio Trikolore.

U njegovoj priči sa ostalima, detaljisti su obratili pažnju na obezbeđenje čelnika Francuske i zapazili jednu stvar.

@itsivanmars What’s that?? 😱😱😱 #fifaworldcup #fyp #foryou #leomessi #worldcup #argentina #france ♬ Browser History OST - Jai P.

U pitanju je veštačka ruka čoveka iz obezbeđenja, a mnogima nije poznato da je to stvar sasvim normalna kada je po sredi bezbednost bitne osobe.

Dok su obe ruke vidljive (i ona veštačka), ona prava ruka je spremna da reaguje sa vatrenim oružjem ukoliko je ugrožena bezbednost zvaničnika, u ovom slučaju Makrona.

Video: Stotine Argentinaca na nogama: Mesi i družina stigli kući posle osvojenog Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    30. decembar 2022 | 00:41

    Mnogima promaklo a svi gledali

  • mladen milunuc paris

    30. decembar 2022 | 16:50

    Covek imao ljubavnika za telohranitelja nekog arapina sa ulice nasao pa taj tukao ljude na manifestaciji pa shvatili da covek nije ni imao dozvolu ni za oruzje i jos ga osudili . A ovaj se vidi kao i sva francuska policija da je obicna gluma veze nemaju. Tamo da se digne imigracija na noge francuska bi kapitulirala za 7 dana. Toliko im je jaka policija i vojska. Kad ih pljuju i tuku oni crnci i arapi oni sve kao vraticemo se to nema nigde da policija se plasi svoje senke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA