Haland: Okružen sam izuzetnim saigračima, uživam u radu sa Gvardiolom

Haland je istakao da se iznervira kada ne postigne gol iz izgledne šanse

  • 0
Erling Haaland, Erling Haland Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester sitija Norvežanin Erling Haland istakao je da mu je medicinski tim engleskog kluba pomogao da popravi fizičko stanje, prenose britanski mediji.

Haland je dodao da mu je zadovoljstvo da deli svlačionicu sa igračima Mančester sitija.

"Prvi deo sezone je za mene lično bio fantastičan - okružen sam izuzetnim saigračima i uživam u radu sa menadžerom Pepom Gvardiolom. Nisu u pitanju samo treneri i saigrači, lekari Mančester sitija su mi pomogli da popravim svoje telo", rekao je Haland.

Norvežanin je od početka sezone postigao 26 golova na 20 mečeva.

"Imao sam neke manje probleme, a sada se osećam bolje. Zadovoljstvo je da radim sa svim ljudima u klubu, a ja želim da napredujem. I dalje sam mlad i želim da postanem još bolji. Išao sam na odmor tokom pauze za Svetsko prvenstvo i spreman sam za nastavak sezone", dodao je on.

Haland je istakao da se iznervira kada ne postigne gol iz izgledne šanse.

"Iskreno, veoma se nerviram kada promašim šansu. Tada želim da postignem još golova, a osećam se dobro kada postignem gol i zato uvek želim još više. Ne vredi misliti o prošlosti, to je već gotovo", zaključio je Haland.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA