≫ 

Mitrović umalo tragičar: Srbin promašio penal u 97. minutu, jedanaesterac skrivio "nesuđeni Orao"

Imao je Srbin sreće da je njegov tim već vodio, ali je zanimljivo i da je "nesuđeni" Orao skrivio ovaj jedanaesterac

  • 3
Aleksandar Mitrović Foto: Profimedia

Fudbaleri Fulama su uspeli da savladaju Sautempton u 18. kolu Premijer lige sa 2:1, gde su do sva tri boda došli tek u 88. minutu, iako je sam trijumf mogao biti dosta ubedljiviji, ali je Aleksandar Mitrović promašio penal u dubokoj nadoknadi vremena.

Mitrović je na ovoj utakmici odigrao svih 98 minuta, koliko je sudija produžio, dok je imao i izglednu priliku da dođe do gola u završnim trenucima utakmice, kada je nesuđeni srpski reprezentativac Lijanko načinio faul u šesnaestercu.

Najbolji strelac u istoriji srpske repreznetacije je uzeo loptu, postavio je na belu tačku i šutirao u svoju desnu stranu, ali je golman Gavin Bazunu pročitao taj udarac i ukrotio je loptu.

Na njegovu sreću, Fulam je već imao prednost od 2:1, pošto su golove postigli Paljinja u 88. minutu, dok je pre toga Džejms Vard Praus postigao autogol za vođstvo Fulama, ali potom i za svoj Sautempton i za izjednačenje.

Ovom pobedom je Fulam uspeo da se popne na 7. mesto na tabeli, dok je Sautempton ostao na poslednjem.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA